Yritystarinoita

Yritystarinoita

EU:n hankelogoja.

Yritystarinoita

Sivulle kerätään listaa DigiLeap-hankkeessa mukana olleista yrityksistä. Lisäämme myös digimuutokseen liittyen yritystarinoita, kokemuksia ja ajatuksia hankkeessa saadusta digisparrauksesta sekä apuadigiin.fi sivuston työkaluista.

Client Logo
Pipelife Finland Oy Marko Heikkinen, Chief Information and Marketing Officer

DigiLeap-hanke antoi meille hyvän lähtötilanteen katsauksen digitalisaation tilastamme. Digimalli antaa moniulotteiseen digitalisaation ilmiöön yksinkertaisen ja ymmärrettävän mallin miten arvioida yrityksen tilaa ja suunnata kehitystä.

Client Logo
Botlabs Oy Heikki Anttila, liiketoiminnanjohtaja

Johtavana lisenssivapaiden ohjelmistorobotiikkatuotteiden ja palvelujen kehittäjänä yrityksemme sai Digitilanteen kartoituksessa erinomaisen kuvan omista digitalisaation vahvuusalueistamme sekä kehittämistä vaativista toiminnoista.

Client Logo
Pikku-Riikka Riikka Pesämaa, toimitusjohtaja

DigiLeap-hankkeessa käytetty systemaattinen ja jäsentelevä lähestymistapa omien digi-innovaatioiden edistämisessä on ollut hyödyllinen. Sparrauksen aikana digikokonaisuus on selkiytynyt, oma ymmärrys mahdollisuuksista lisääntynyt ja kehitettävät digitaaliset palveluideat ovat konkretisoituneet. Sparrauksen tuloksena on syntynyt dokumentoitu, jäsennelty, kehitettävien digipalvelujen kuvaus.

Yritystarinoita

Isoveli kuva
Sikla
R-Taso, työturvallisuuden tarkastelua VR-laseilla
Pikku-Riikka
Resis1

Yhteistyökumppanit

Hankkeessa mukana olleita yrityksiä (hanke päättynyt marraskuussa 2019):