Yritystarinoita

Yritystarinoita

EU:n hankelogoja.

Yritystarinoita

Tällä sivulla voit lukea digimuutokseen liittyviä yritystarinoita ja kokemuksia. Kokemuksia on erikokoisista ja eri toimialoilla toimivista yrityksistä. 

DigiLeap-hanke antoi meille hyvän lähtötilanteen katsauksen digitalisaation tilastamme. Digimalli antaa moniulotteiseen digitalisaation ilmiöön yksinkertaisen ja ymmärrettävän mallin miten arvioida yrityksen tilaa ja suunnata kehitystä.

PipeLife logo.
Pipelife Finland Oy Marko Heikkinen, Chief Information and Marketing Officer

Johtavana lisenssivapaiden ohjelmistorobotiikkatuotteiden ja palvelujen kehittäjänä yrityksemme sai Digitilanteen kartoituksessa erinomaisen kuvan omista digitalisaation vahvuusalueistamme sekä kehittämistä vaativista toiminnoista.

Botlabs logo.
Botlabs Oy Heikki Anttila, liiketoiminnanjohtaja

DigiLeap-hankkeessa käytetty systemaattinen ja jäsentelevä lähestymistapa omien digi-innovaatioiden edistämisessä on ollut hyödyllinen. Sparrauksen aikana digikokonaisuus on selkiytynyt, oma ymmärrys mahdollisuuksista lisääntynyt ja kehitettävät digitaaliset palveluideat ovat konkretisoituneet. Sparrauksen tuloksena on syntynyt dokumentoitu, jäsennelty, kehitettävien digipalvelujen kuvaus.

Pikku Riikka logo.
Pikku-Riikka Riikka Pesämaa, toimitusjohtaja

  Yritystarinoita

  City
  Isoveli kuva
  Sikla
  R-Taso, työturvallisuuden tarkastelua VR-laseilla
  Pikku-Riikka
  Resis1

  Yhteistyökumppanit

  Ohessa DigiLeap-hankkeessa mukana olleita yrityksiä (hanke päättynyt marraskuussa 2019):