Digikolmio

Digikolmio

Kuvaa digikolmiolla digitalisaatiovisiosi

DIGIkolmion ikoni.

Digimuutoskolmion avulla voit hahmottaa oman organisaatiosi digivisioiden painopistealueet. Kolmiossa jaotellaan digimuutoksen tavoitteet kolmeen osa-alueeseen: sisäinen tehokkuus, ulkoiset mahdollisuudet, disruptiivinen muutos. Kolmion tarkoitus on auttaa yritystä jäsentämään ja esittämään digivisioitaan kehittämistyön pohjaksi.

Siirry tästä Digikolmion PDF-tiedostoon.

Tallenna pdf-lomake omalle koneellesi. Avaa se ja täytä lomakkeen tiedot oman yrityksesi osalta. Kirjoita Digikolmion laatikoihin digi-ideat. Digi-ideat elävät ja toimintaympäristö muuttuu. Muokkaa ja tallenna digi-ideasi sisältävää dokumenttia itsellesi pdf-muotoisena.

Digikolmion avulla voit jäsentää ja esittää digitalisaatioon liittyviä kehittämistarpeita ja -ideoita. Digikolmiossa on kolme kategoriaa. Kokoa digi-ideasi niihin seuraavasti:

Sisäinen tehokkuus
Kuvaa tänne digi-ideat, jotka liittyvät yrityksen sisäiseen tehokkuuden parantamiseen. Esimerkiksi uudet IT-ratkaisut sisäisten prosessien tehostamiseksi, järjestelmäintegraatio tai vaikka IT-tiekartan luominen.

Ulkoiset mahdollisuudet
Kuvaa tänne digi-ideat, jotka liittyvät yrityksen ulkoisiin mahdollisuuksiin asiakkaiden tai kumppanien kanssa toimittaessa. Esimerkiksi uudet palveluideat asiakkaille, uudella digitaalisella tavalla tarjottavat olemassa olevat palvelut, sähköisen markkinoinnin kehittäminen tai vaikka IT-ratkaisut kumppanien kanssa tiedonvaihtoon.

Disruptiivinen muutos
Kuvaa tänne yrityksesi radikaalit digi-ideat, jotka voivat mahdollistaa kokonaan uudenlaisen liiketoiminnan yritykselle, uudet kumppanuudet tai vaikkapa johtaa kokonaan yrityksen uuteen rooliin arvoverkostossa.