Sivuston käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

EU:n hankelogoja.

Sivuston käyttöehdot

Apuadigiin.fi -sivusto tarjoaa työkalun, jonka avulla yritys voi arvioida ja kehittää digitalisaatiotaan.

Apuadigiin.fi -sivuston ja siihen sisältyvän aineiston (mukaan lukien mm. sisältö, aineisto, toiminnallisuus ja ulkoasu) (jäljempänä ”aineisto”) omistus- ja immateriaalioikeudet kuuluvat Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:lle (”VTT”), Oulun yliopistolle ja/tai kolmannelle osapuolelle. Käyttäjä saa käyttää sivustoa ilmaiseksi ja ilman erillistä sopimusta vain ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Sivustoa ja aineistoa ei saa edelleen lisensoida. Sivuston ja aineiston käyttö muuhun käyttötarkoitukseen (erityisesti kaupallinen toiminta, liiketoiminta) edellyttää VTT:n ja/tai Oulun yliopiston kirjallista lupaa.

Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille ja materiaaleihin. VTT tai Oulun yliopisto ei vastaa näiden sivustojen tai aineistojen sisällöstä.

Työkalu on Digileap-tutkimushankkeessa kehitetty ja validoitu, mutta edelleen kehityksen alla. Käyttäjä käyttää sivustoa ja aineistoa aina omalla vastuullaan. Sivusto ja aineisto ovat käytettävissä ja saatavilla “sellaisena kuin se on” ilman takuuta tai vastuuta toimivuudesta, luotettavuudesta, saatavuudesta, virheettömyydestä tai kolmansien osapuolten oikeuksien loukkaamattomuudesta tai muutoin. Sivustolla ja aineistossa saattaa esiintyä häiriötä, virheitä tai saatavuuteen tai käytettävyyteen liittyviä puutteita esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi. VTT tai Oulun yliopisto ei vastaa sivuston tai sen aineiston käytön käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamista vahingoista. Käyttäjä vastaa sivuston ja aineiston käytöstä itselleen ja kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista, ja sitoutuu puolustamaan VTT:tä ja Oulun yliopistoa, mikäli kolmas osapuoli esittää näille vaatimuksia käyttäjän sivuston tai aineiston käytön yhteydessä aiheuttamien vahinkojen johdosta.

Sivuston käyttöön ja näiden ehtojen tulkintaan sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lainvalintaa koskevat säännökset. Mahdolliset käyttäjän ja oikeuksien haltijan väliset käyttöehtoja koskevat riidat ratkaistaan Espoon käräjäoikeudessa, ellei kyse ole immateriaalioikeusasiasta, joka käsitellään Markkinaoikeudessa.

Yhteydenotot: https://www.apuadigiin.fi/yhteystiedot/