Yritystarinoita

Sivulle kerätään listaa DigiLeap-hankkeessa mukana olleista yrityksistä. Lisäämme myös digimuutokseen liittyen yritystarinoita, kokemuksia ja ajatuksia hankkeessa saadusta digisparrauksesta sekä apuadigiin.fi sivuston työkaluista.

 

 

DigiLeap-hanke antoi meille hyvän lähtötilanteen katsauksen digitalisaation tilastamme. Digimalli antaa moniulotteiseen digitalisaation ilmiöön yksinkertaisen ja ymmärrettävän mallin miten arvioida yrityksen tilaa ja suunnata kehitystä.”

Marko Heikkinen, Chief Information and Marketing Officer, Pipelife Finland Oy, Oulu

 

 

DigiLeap-hankkeessa käytetty systemaattinen ja jäsentelevä lähestymistapa omien digi-innovaatioiden edistämisessä on ollut hyödyllinen. Sparrauksen aikana digikokonaisuus on selkiytynyt, oma ymmärrys mahdollisuuksista lisääntynyt ja kehitettävät digitaaliset palveluideat ovat konkretisoituneet. Sparrauksen tuloksena on syntynyt dokumentoitu, jäsennelty, kehitettävien digipalvelujen kuvaus.”

Riikka Pesämaa, Toimitusjohtaja, Pikku-Riikka, Liminka

 

 

”Johtavana lisenssivapaiden ohjelmistorobotiikkatuotteiden ja palvelujen kehittäjänä yrityksemme sai Digitilanteen kartoituksessa erinomaisen kuvan omista digitalisaation vahvuusalueistamme sekä kehittämistä vaativista toiminnoista.”

Heikki Anttila, Liiketoiminnanjohtaja, Botlabs Oy, Oulu

 

 

Hankkeessa mukana olleita yrityksiä (hanke päättyy marraskuussa 2019):

 

 

Botlabs Oy

 

 

Hiottu Oy

 

 

Resis Oy

 

 

Sikla Oy

 

9Solutions on Suomen johtava paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja.