Digilinkit

 

Digitalisaation kehittämiseen yrityksessä on mahdollista saada tukea omista lähtökohdista riippuen. Tukimahdollisuuksia tarjoavat eri alueelliset ja valtakunnalliset toimijat.

Sivulle on koottu seudullisia palveluntarjoajia ja erilaisia palvelulinkkejä. Mikäli huomaat puutteita tai haluat lisätä palvelun, niin otathan yhteyttä.

 

Alueelliset kehitysyhtiöt ja seudulliset toimijat:

 

Opinnäytetyöt:

Opinnäytetyöt tuovat yritykselle uusia toimintamalleja ja tarjoaa ratkaisuja ongelmiin. Opiskelijalle se on näytön paikka ja tilaisuus soveltaa opittua käytäntöön. Toisaalta se on yksi kanava yrityksille tuoda viimeisintä osaamista taloon – löytää vaikkapa uusi työntekijä.

Oulun seutu:

  • Oulun seudun ammattikorkeakoulu (OAMK):
    • Ripa-työelämäpalveluista yritykset voivat kysyä mm. opinnäytetyöntekijöitä, harjoittelijoita, projektityöntekijöitä jne.
    • Digitaalisen markkinoinnin koulutus: Dimmy
  • Oulun yliopisto:
    • Työelämäpalvelut Oulun yliopistolla.
    • Aarresaari-palvelu: Suomen akateemisten rekrytointipalvelujen muodostama verkosto, johon kuuluvat yliopistoissa toimivat työelämä- ja urapalvelut.

 

Yrityspalveluja:

Oulun alueen palveluympäristöt yrityksille

 

Selvitä Mobiilimittarilla liittymäsi laatu:

Mobiilimittari on pääasiassa matkaviestinlaitteiden verkkoyhteyden laadun mittaamiseen tarkoitettu palvelu, jonka avulla voit testata liittymäsi suorituskyvyn missä päin Suomea tahansa. Mobiilimittarin tavoitteena on auttaa käyttäjiä liittymän valinnassa tarjoamalla ilmaisen ja helppokäyttöisen mittauspalvelun.